WhatsApp
Yükleniyor...

İNSTAGRAM REKLAM YÖNETİMİ NASIL YAPILIR?

Yazılarımız ve Makalelerimiz.

Anasayfa Kurumsal Blog İNSTAGRAM REKLAM YÖNETİMİ NASIL YAPILIR?
08 Ocak 2020, 20:37 0 Yorum 2506 Okuma

İNSTAGRAM REKLAM YÖNETİMİ

İnstagram Reklam Yönetimi’n de dikkat edilmesi geren birçok husus vardır. Bunlardan bazıları paylaştığınız resim veya videoların oluşturduğu içerikler, bazıları ise facebook ve instagramın oluşturduğu reklam politikalarıdır. Bunlardan kaynaklı oluşabilen birçok sorun nedeni ile bireysel veya kurumsal reklamlarınızı yayınlarken kimi zaman reklamlarınız onaylanmayabilir, kimi zamansa reklam hesaplarınız kalıcı olarak kapatılabilir.

Bu gibi sorunlar, emek harcadığınız onca şeyin bir anda kapatılması demektedir. Örneğin 50K takipçili bir instagram hesabınız var ve reklam politikaları yüzünden kapatılabiliyor. Reklam politikaları iyice okuyup anlamanız ve buna uygun reklamlar vermeniz gerekmektedir. Ancak instagramın sürekli değişen reklam politikalarını takip etmek, içeriğini anlamak ve buna uygun hareket etmek büyük bir zaman kaybı olabilir sizler için.

İNSTAGRAM REKLAM YÖNETİMİ İÇİN NELER YAPILMALIDIR?

Sorunsuz instagram reklam yönetimi için iki seçeneğiniz vardır. Bunlardan birincisi yukarıdaki makalemizde bahsettiğimiz gibi facebook ve instagram reklam yönetim politikalarını yakından takip edip, hesap kapanmalarının önüne geçmektir. (Çok fazla zamanınızı alacaktır.) Günümüz şartlarına bakıldığında instagram reklamı oluşturmak için olmazsa olmazlardan bir tanesi facebook sayfasıdır. Bir facebook sayfanız yok ise instagram ’da reklam yayınlayamazsınız. Asıl sorun şu; diyelim ki facebook sayfanız var, instagram da reklamda yönetebiliyorsunuz, ancak reklamınız bir kere ihlallerden dolayı kapanırsa facebook yapay zekası sizi kara listeye alıyor ve bundan sonraki açtığınız her facebook hesabı gün içinde veya 3gün içinde kapanabilmektedir. Bu sorunlarla yüzleşen binlerce insan mevcut. İnstagram hesabı kapanmasa bile facebook sayfası ve facebook reklam hesabı kapandığı için reklam verememektesiniz.

Facebook sayfanız kapanırsa o hesapta yeni bir sayfa açmanız sizin bir işinize yaramayacak, çünkü bir hesaba bir tane reklam kimliği verilmektedir. Yeni bir facebook açmalısınız ancak facebook yapay zekası ne yazık ki sizi tanıyor ve yeni açtığınız hesabı biraz önce de dediğimiz gibi hemen kapatıyor.

Bir diğer seçeneğiniz ise bizi devreye sokuyor ve reklam yönetiminizi en uygun fiyata Medya Yönetimi Bilişim Hizmetlerine veriyorsunuz. Sürekli ve her gün instagram’ın reklam politikasını takip eden uzman ekibimiz sayesinde kapanan facebook hesaplarından kurtuluyor, reklamlarınızdan gelen gelirlerin tadını çıkarıyorsunuz. Uzman ekibimiz sizin yerinize kendi facebook hesabımızı sizin instagram profilinize bağlayıp reklam yönetimini başlatmaktadır. Birden çok reklam yönetimi yapan firmamız onaylanmayan reklamların birçoğunu (genelde %70) onaylatmaktadır. Tamamen onaylanmayan reklamları ise daha portatif hale getirip onaylamasını sağlamaktadır.

İlk denemenize özel olarak aşağıdaki reklam paketimizi %10 indirimli alabilir, firmamızı 1 ay boyunca deneyebilirsiniz. Eğer memnun kalmaz iseniz yenileme işlemi yapmanıza gerek yoktur. Aşağıdaki resme tıklayarak instagram reklam paketi detaylarını görebilirsiniz.

 

 

instagram reklam yönetimi

Okuyucu Yorumları

0 Yorum